Sanirom

Industria alimentară

Degresanti acizi CIP

SAN-NO este un detergent acid nespumogen concentrat. Este utilizat in toate ramurile industriei alimentare si a bauturilor, la spalarea acida a utilajelor si a ustensilelor (aluminiu, inox).

SAN NPH este un produs de curatare puternic acid, pe baza de acid azotic si fosforic pentru utilizarea in industria laptelui si bauturilor. Produs eficient pentru indepartarea pietrei, umectare buna si capacitate deosebita de curatare, nu spumeaza.

SAN NPO este un detergent lichid acid pe baza de acid fosforic, acid peracetic si peroxid de hidrogen cu o cantitate importanta de agenti speciali de umectare. Depunerile organice cum sunt grasimea si proteinele sunt patrunse si emulsionate, iar reziduurile minerale precum depunerile de calciu si piatra de apa sunt dizolvate.

Degresanti acizi cu spumare

Este un detergent lichid acid, pe baza de acid fosforic si azotic, spumogen destinat indepartarii depunerilor organice (grasimi, proteine) si anorganice ( calcar, rugina). Este recomandat pentru intretinerea zilnica a utilajelor, echipamentelor si a suprafetelor cu incarcatura organica sau anorganica din industria alimentara.

Este un detergent foarte puternic spumogen, datorita efectului sinergetic dintre acizii minerali si substantele tensioactivii pe care le contine. Poate fi aplicat atat manual cat si cu echipamente de inalta presiune. Datorita inhibitorilor de coroziune nu ataca suprafetele din otel Cr-Ni, aluminiu, cauciuc, plastic, sticla.

Este un detergent lichid, acid, concentrat, spumogen, pe baza de acid fosforic, destinat indepartarii depunerilor organice (grasimi, proteine) si anorganice (calcar, rugina, gudron). Previne formarea ruginei si ofera utilajelor dupa curatare un aspect lucios. Recomandat in special pentru fabricile care utilizeaza apa dura.

Este un detergent lichid, puternic acid, concentrat, spumogen destinat indepartarii depunerilor organice (grasimi, proteine) si anorganice (calcar, rugina). Este un detergent foarte puternic datorita efectului sinergetic dintre acizi, tensioactivi si solvent pe care le contine.

Degresanti alcalini CIP

Degresant puternic alcalin fara spumare, pentru curatare in sistem CIP. Se recomanda a fi utilizat pentru îndepărtarea depunerilor proteice și de grăsime, la masinile automate de spalat navete.

San-SR 40/3 este recomandat la indepartarea gudronului si a proteinelor arse, pentru toate metodele de curatare mecanica in sistem inchis. Se foloseste de obicei pentru curatarea pasteurizatoarelor de lapte si smantana, a separatoarelor cu sistem propriu de curatare, a rezervoarelor si sistemelor de conducte din industria laptelui.

Detergent puternic alcalin cu proprietati degresante pentru curatare in sistem CIP. Se recomanda in industria alimentara pentru masinile automate de spalat navete, pentru îndepărtarea depunerilor proteice și de grăsime, special conceput pentru degresarea și detartrarea pasteurizatoarelor, a sistemelor CIP pentru prelucrarea alimentelor, a conductelor, a cisternelor și a tancurilor de răcire din industria alimentară. Actioneaza eficient si rapid.

Degresanti alcalini cu spumare

Este un detergent mediu alcalin spumogen. Produsul nu este afectat de apa dura datorita agentilor de chelare pe care ii contine, pastrand astfel capacitatea de spumare. Asigura proprietati excelente de curatare, emulsionare, de aceea este eficient in curatarea suprafetelor cu grasimi si proteine. Aplicarea se poate realiza cu generatoare de spuma, instalatii de presiune inalta.

Este un degresant alcalin spumant cu alcalinitate ridicata proiectat pentru utilizare in industria alimentara, la indepartarea depozitelor persistente de uleiuri si grăsimi arse etc. SAN-FOAM 308 K dezvolta o spuma stabila cu proprietati foarte bune de aderare, dizolva arsurile si are efect rapid datorita efectului sinergetic dat de amestecul de tensioactivi, baze si agenti de sechestranti. Utilizat in toate ramurile industriei alimentare pentru curatarea suprafetelor exterioare a tancurilor, utilajelor, rezervoarelor, benzilor transportoare, suprafetelor de lucru, peretilor si pardoselilor.

Poate fi folosit ca detergent alcalin spumant, in toate ramurile industriei alimentare pentru curatarea suprafetelor exterioare a tancurilor, utilajelor, rezervoarelor, benzilor transportoare, instalatiilor de umplere, suprafetelor de lucru, peretilor si pardoselilor. Cand este folosit conform recomandarilor, solutiile de SAN- FOAM 358 nu ataca suprafetele din inox, otel, email, plastic sau cauciuc. Pentru suprafetele vopsite sau lacuite se recomanda testarea prealabila.

Este un degresant spumant cu alcalinitate foarte ridicata proiectat pentru utilizare in industria alimentara, la indepartarea depozitelor persistente de proteine,gudron, uleiuri si grăsimi arse etc.SAN-FOAM 401 K dezvolta o spuma stabila cu proprietati foarte bune de emulsionare a ugrasimilor si arsurilor.

Detergent putrenic alcalin, spumogen pentru indepartarea gudronului din celulele de afumare. Concentratiile recomandate de SAN CEL 401 K/3 sunt intre 1-5% cand se foloseste un dispozitiv potrivit de spumare, functie de gradul de murdarire, si in special pentru depunerile persistente, poate fi crescuta la 10%. In mod normal, domeniu de temperatura folosit este 30 -70ºC.

Dezinfectanti

Dezinfectant suprafete – TP4, pe baza de saruri cuaternare de amoniu, cu actiune bactericida, fungicida, virucida.

Recomandat in dezinfectarea pavimentelor, peretilor, instalatiilor, utilajelor. Dilutie 3%, timp de contact 15 min, temperatura 20°C.

Dezinfectant concentrat pentru suprafete -TP2 – substanta activa- compus cuaternar. Produsul se folosește predominant ca și surfactant/agent antimicrobian în formulările pentru produse destinate igienei din spitale, ferme, sectorul alimentar și al iginei personale. Dilutie 1/1200 l apa.

Dezinfectant alcoolic pentru maini si suprafete care nu necesita clatire, TP1, TP4 bactericid, fungicid, virucid. Se utilizeaza pentru dezinfectia mainilor in sectorul alimentar, alimentatie publica, unitati de invatamant cat si in aparatele de dezinfectat (dozatoare pentru alcool la intrari productie fabrici).

Pentru dezinfectia rapida a echipamentelor de lucru spalate in prealabil, a partilor mici demontabile si a suprafetelor din industria si alimentara. De asemenea SAN SEPTOL este recomandat pentru dezinfectia zonelor reci.

Spatii frigorifice

Detergent igienizare spații frigorifice gata pentru utilizare pentru camere și congelatoare frigorifice. Permite curățarea congelatorului fără a decongela congelatorul.

Uscarea completă, nu lasă reziduuri, nu necesită clătire ulterioară. Compatibil cu toate materialele găsite în congelator sau în camera frigorifică.

Nu conține metanol. Nu lasă urme lipicioase sau alunecoase. Produsul are concentrație mare de solvenți activi fiind eficient pentru solubilizarea solurilor dificile de la temperatura camerei până la temperaturi de congelare de -28,9 ° C.