Sanirom

30 de ani de activitate

Suntem fericiți să sărbătorim 30 de ani de activitate în industria produselor chimice. 

SANIROM, societatea cu capital privat înființată în 1993 în Bacău, a devenit o prezență puternică și respectată în domeniul producției de detergenti lichizi și a altor produse destinate industriei textile și pielăriei. 

De-a lungul timpului, ne-am afirmat ca un lider în domeniu datorită pasiunii noastre pentru inovație și dorinței constante de a oferi soluții de calitate superioară.

Împlinirea celor 30 de ani de activitate reprezintă un moment important pentru noi. Ne uităm cu încredere spre viitor, căutând să inovăm în continuare, să dezvoltăm noi parteneriate și să obținem noi realizări remarcabile în industria noastră.

Compania noastră, SANIROM, este un nume de încredere în industria produselor chimice, dedicată furnizării de soluții de înaltă calitate pentru diverse sectoare industriale. Avem o reputație solidă datorită angajamentului nostru față de inovație și investițiilor continue în tehnologie și producție. 

Suntem mereu în căutarea celor mai noi tehnologii și tendințe în industrie pentru a aduce soluții inovatoare clienților noștri. Prin cercetare și dezvoltare constantă, am lansat o gamă diversificată de produse adaptate nevoilor specifice ale clienților noștri din diferite sectoare.

Organizatia detine sistem de management integrat calitate-mediu, certificat conform SREN ISO 9001:2015 si SREN ISO 14001:2015

  • Produse specializate pentru industria alimentară: Ne-am extins în sectorul alimentar și am dezvoltat o gamă largă de produse pentru abatorizare, prelucrare carne și peste, fabrici de procesare a laptelui, berii și sucurilor, panificații și laboratoare de cofetărie. De la degresanți acizi și alcalini CIP până la dezinfectanți și soluții pentru spații frigorifice, oferim produse eficiente și conforme cu cele mai înalte standarde de siguranță alimentară.
  • Soluții pentru HoReCa și I&I: În sectorul HoReCa și în domeniul instituțional și industrial, oferim o gamă completă de detergenți pentru spălarea vaselor automate și manuale, soluții de întreținere pentru inox, detergenti pentru pardoseli, covoare și tapiterii, produse de igienă personală și multe altele. Acestea sunt formulate pentru a satisface nevoile stricte de curățenie și igienă din aceste sectoare exigente.