Sanirom

HoReCa, I&I

Detergenti spalari vase automat

San Mat Vase este un detergent lichid concentrat, non-clorinat, pentru spalarea automata  paharelor, sticlarie in masini automate.  Randament ridicat chiar si atunci cand apa are duritate medie si foarte mare. Este un amestec de alcalii si agenti de sechestrare, care-l face sa fie  un excelent detergent pentru indepartarea a grasimilor si petelor. Previne depunerea de saruri de calciu, magneziu si fier in interiorul masinii intr-un mediu cu apa cu duritate ridicata, datorita procentului ridicat de agenti de sechestrare continut.

San Rinse Aid este un aditiv acid de clatire concentrat, fara spuma, utilizat la masinile automate de spalare. A fost formulat pentru a fi folosit la o gama variata de masini automate de spalat vase sau pentru alte aparate(cuptoare, convectoare…) care se curata si se intretin cu sistem automat de curatare. Produsul contine agenti tensioactivi de suprafata cu spumare redusa, substante pentru uscare rapida si de control al spumei in interiorul masinii de spalat vase, agenti de sechestrare pentru sarurile din apa de clatire.

San Ecoscale este un produs unic și extrem de eficient pentru indepartarea calcarului și a calciului. Formularea puternica inlatura tartrul de pe aproape orice suprafata, fara a coroda materialul de suprafata.

O solutie de lucru si o alternativa ecologica la produsele standard de indepartare a abraziunii, San Ecoscale ofera performante puternice de indepartare a calcarului, fara acizi tari, care pot deteriora echipamentul si pot provoca probleme legate de siguranta muncii sau de eliminare in mediul inconjurator.

Detergenti spalari vase manual

Detergent pentru spălarea manuală a vaselor, cu putere mare de curățare și spumare. Se comportă excelent chiar și în apă rece sau dură. Eficient împotriva grăsimilor și a crustelor. 

Proprietati: proprietati excelente de udare, spalare; contine glicerină pentru protecția mâinilor. Conferă strălucire veselei și tacâmurilor.

Perfect pentru toate tipurile de spalari in bucatarii si spatii de gatit.  Este foarte concentrat si ca atare se recomanda sa se utilizare in doze mici. Are protectie pentru maini.

Solutii intretinere inox

Este un detergent alcalin spumogen cu o eficacitate mărită, asigură descompunerea chimică şi îndepărtarea murdăriilor arse menajere (grăsimi, uleiuri şi alte resturi alimentare) de pe suprafaţa plitelor de aragaz, a cuptoarelor, a rotisoarelor, a vaselor emailate, a vaselor din inox şi din sticlă termorezistentă, faianta, plastic, etc., fără să necesite utilizarea materialelor abrazive. 

Datorită compoziţiei produsul asigură degresarea la rece a obiectelor de curăţat.  Produsul nu se aplică pe suprafeţe lăcuite, pe linoleum sau pe textile.

Are  proprietati excelente de curatare, emulsionare, de aceea este eficient in curatarea suprafetelor puternic contaminate cu grasimi si proteine,  arsuri. 

Produsul se foloseşte ca atare.

Este un detergent slab alcalin special cu mare putere degresanta, ce asigură descompunerea şi îndepărtarea murdăriilor (grăsimi, uleiuri şi alte resturi alimentare) de pe suprafaţa  vaselor emailate, a vaselor din inox şi din sticlă termorezistentă, faianta, gresie,  suprafete tari, pete de pe tesaturi. 

Este o soluție ideală pentru îngrijirea și curățarea oricărei suprafețe lavabile, interior și exterior. Se utilizeaza ca atare sau in dilutie, in functie de gradul de murdarie depus pe suprafata ce trebuie curatata.

SAN –P14 este un detergent lichid acid pe baza de acid fosforic cu agenti speciali de umectare. 

Agent special pe baza acida fara spumare utilizabil in special in masini de spalat vase industriale  precum si la curatarea altor echipamente si suprafete din bucatarii, spatii de gatit precum si instalatii din industria alimentara.

Detergenti pardoseli

Produs concentrat, nespumant, cu uscare rapida, aroma de lavanda, care actioneaza rapid asupra oricarui strat de murdarie. Este destinat a fi folosit pentru indepartarea rapida a urmelor de muradarie de pe suprafete cum ar fi pardoseli tari, lemn, parchet stratificat, linoleum, plastic.

Produs concentrat care actioneaza rapid asupra oricarui strat de murdarie, are putere mare de curatare si este economic la utilizarea zilnica. Este destinat a fi folosit pentru indepartarea rapida a urmelor de pe suprafete cum ar fi pardoseli tari, parchet, gresie. Curata orice suprafata, indeparteaza petele, confera stralucire lasand un miros proaspat si placut timp indelungat.

Produs concentrat care actioneaza rapid asupra oricarui strat de mizerie, are putere mare de curatare si este economic la utilizarea zilnica. Este destinat a fi folosit pentru indepartarea rapida a urmelor de pe suprafete cum ar fi pardoseli tari, parchet, gresie.

Detergent de uz profesional, economic, puternic parfumat, care actioneaza rapid asupra oricarui strat de murdarii. Fiind un produs concentrat are putere mare de curatare si este economic la utilizarea zilnica. Se poate utiliza pe orice tip de pardoseala ( gresie, parchet, piatra naturala). Curata si previne depunerea prafului ,lasa un miros placut ,timp indelungat Produsul se utilizeaza in dilutie. Nu necesita clatire.

Curata orice suprafata, indeparteaza petele, confera stralucire.  Curata si previne depunerea prafului(produs antistatic).  Nu trebuie clatit, deoarece nu spumeaza.  Protejeaza lustrurile polimerice si cristaline. Confera stralucire si lasa un miros foarte placut dupa utilizare.

Detergenti covoare, mochete, tapiterii

Este un produs cu mare eficienta de curatare generala si de samponare-spalare a covoarelor. Se foloseste pentru indepartarea petelor la curateniile zilnice pe: covor, textile, perete, sticla, tapiterii. Este un detergent cu multiple aplicatii, concentrat si economic.

Curatarea covoarelor, mochetelor, tapiterii(scaune, fotolii, auto) cu aparat de injectie-extractie.

Este un produs de indepartare a petelor, fabricat pentru a fi utilizat prin pulverizare si extragere cu masini injectie/extractie, oferind o spuma controlata. Cu excepția covoarelor tesute manual, acestea pot fi utilizate în siguranta pentru curatarea oricaror tipuri de covoare, scaune, tapițerie și textile etc. Nu lasa urme pe textile.

Reziduurile rezultate din utilizarea frecventa vor ramane la suprafata sub formă de pulbere fina, astfel de reziduuri putand fi colectate cu un aspirator. San-Tex-Extraction este eficient pentru indepartarea petelor (cafea, ceai, vin, ulei vegetal, mineral, etc).

Detergenti intretinere bai

Solutie detartranta cu actiune intensiva pentru indepartarea depunerilor de calcar, rugina, depuneri de sapun, urmele de apa murdara.  Acest produs curata foarte bine suprafete  cromate, nichelate (fara sa le atace), inoxul, gresia si faianta, obiecte sanitare din portelan.

Detergent alcalin clorinat care poate fi folosit ca  inalbitor lichid, ca  igienizant pentru suprafete (vas de toaleta, chiveta, cada) cu utilizare zilnica.

Detergent lichid pentru geamuri, oglinzi, spatii vitrate, plastic, melamina, suprafete emailate ale produselor electrocasnice. NU CONTINE METANOL SAU ALTE SUBSTANTE PERICULOASE PENTRU SANATATEA OMULUI.

Detergent  universal pentru orice suprafata lavabila. San Maxi Clean  se utilizeaza pentru curățarea regulată a podelelor și a tuturor suprafețelor rezistente la apă ( plastic, melamina, email, vopsea, marmura, granit, travertin, gresie….). Este un dispozitiv de curățare universal destinat tuturor utilizărilor, cu o gamă largă de aplicații. Are o aromă plăcuta.

Detergenti spatii vitrate, universal

Detergent lichid pentru geamuri, oglinzi, spatii vitrate, plastic, melamina, suprafete emailate ale produselor electrocasnice. NU CONTINE METANOL SAU ALTE SUBSTANTE PERICULOASE PENTRU SANATATEA OMULUI.

SAN GLASS AMONIA este un produs cu performanțe  excelente de curățare pentru spații vitrate și alte suprafețe lavabile netede și ușor texturate. Curăță fără a lăsa urme și dungi și are efect de uscare rapidă. Nu conține coloranți și parfum.

Detergent  universal pentru orice suprafata lavabila. San Maxi Clean  se utilizeaza pentru curățarea regulată a podelelor și a tuturor suprafețelor rezistente la apă ( plastic, melamina, email, vopsea, marmura, granit, travertin, gresie….). Este un dispozitiv de curățare universal destinat tuturor utilizărilor, cu o gamă largă de aplicații. Are o aromă plăcuta.

Dezinfectanti

Dezinfectant suprafete – TP4, pe baza de saruri cuaternare de amoniu, cu actiune bactericida, fungicida, virucida.

Recomandat in dezinfectarea pavimentelor, peretilor, instalatiilor, utilajelor. Dilutie 3%, timp de contact 15 min, temperatura 20°C.

Dezinfectant concentrat pentru suprafete -TP2 – substanta activa- compus cuaternar. Produsul se folosește predominant ca și surfactant/agent antimicrobian în formulările pentru produse destinate igienei din spitale, ferme, sectorul alimentar și al iginei personale. Dilutie 1/1200 l apa.

Dezinfectant alcoolic pentru maini si suprafete care nu necesita clatire, TP1, TP4 bactericid, fungicid, virucid. Se utilizeaza pentru dezinfectia mainilor in sectorul alimentar, alimentatie publica, unitati de invatamant cat si in aparatele de dezinfectat (dozatoare pentru alcool la intrari productie fabrici).

Pentru dezinfectia rapida a echipamentelor de lucru spalate in prealabil, a partilor mici demontabile si a suprafetelor din industria si alimentara. De asemenea SAN SEPTOL este recomandat pentru dezinfectia zonelor reci.

Igiena personala

Sapun lichid intr-o formula economica, cu protectie pentru mâini, cu aroma de mar verde, buquet

Sapun lichid cu protectie pentru mâini, cu diferite compozitii de parfumare(cool river, atlantic, lacramioare, zambile, tei).

Sapun lichid cu crema hidratanta, nu usuca mâinile, cu diferite compozitii de parfumare ( peonia, red blossom, liliac).